FAQ

Q?

Kun je spanplafonds schoonmaken?

A.

Ook als je het later schoonmaakt met schoonmaakmiddel dan zal dat geen gevaar opleveren voor de bedrukking. Daardoor is de digitaal gedrukte spanplafond een ideale keuze.

Q?

Kan er op een gelakte spanplafond een afbeelding geprint worden?

A.

Op een gelakte spanplafond kan geen afbeelding geprint worden. Ook is dit type spanplafond NIET licht doorlatend. Met andere woorden... dit type spanplafond kan niet gebruikt worden om een ruimte met licht te voorzien. Het is enkel geschikt als een decoratieve toepassing.

Q?

Voor welke ruimtes kunnen verlichte spanplafonds gebruikt worden?

A.

Dit type spanplafond wordt bijvoorbeeld gebruikt in woonhuizen, bedrijfsruimtes, luchthavens, overdekte zwembaden, sauna's, en ook veel ruimtes met openbare functies. Dit type spanplafond is dan ook het meest gebruikte type.

Q?

Hoeveel garantie wordt er gegeven op de verlichting?

A.

Voor het licht wordt enkel gebruik gemaakt van hoge kwaliteit led verlichting van het merk Samsung. Hierdoor is hierop minimaal 10 jaar garantie te geven op de levensduur van de verlichting.

Q?

Is de verlichting makkelijk te vervangen?

A.

Het vervangen van de verlichting is voor ons ook een klus die we snel kunnen klaren.

Q?

Op welke kwaliteit dienen de foto’s voor de bedrukking aangeleverd te worden?

A.

We kunnen elke gewenste foto op een spanplafond laten drukken. Wel is het aan te raden om een foto van hoge kwaliteit (dpi) aan te leveren. Hoe hoger de kwaliteit hoe beter de bedrukking zal zijn.